AANBOD

BOOTCAMP

We veranderen de parken en plantsoenen van het mooie 050 in sportlocaties en dagen je uit met gevarieerde trainingen. Het park biedt de perfecte omgeving voor onze bootcamps. In de frisse buitenlucht werk je aan je fitheid en geniet je tegelijkertijd van de natuur. Deze unieke combinatie zorgt voor een verfrissende workout.

POWER BOOTCAMP

Ben je op zoek naar een extra uitdaging? Dan voegen we wat power toe! In de power maken we gebruik van diverse materialen, zoals dumbbells, kettlebells, battleropes, powerbags en meer. Deze powerbootcamp richt zich daarmee meer op het versterken van je kracht!

BUSINESS BOOTCAMP

Op zoek naar een unieke manier om de banden tussen het personeel te versterken en tegelijk je werknemers fit te houden? Dan is onze business bootcamp precies wat je zoekt! Tijdens de bootcamp werken de deelnemers onder leiding van een ervaren instructeur aan hun fysieke doelen en ervaren tegelijkertijd samen plezier door succes te behalen.

PERSONAL TRAINING

Ga je liever 1:1 aan de bak? Dan biedt een aantal van onze trainers ook plekken aan voor personal training. Meer informatie? Mail dan naar info@bootcamp050.nl 

FYSIOTHERAPIE

Last van fysieke klachten? Trainer Klaas is ook fysiotherapeut bij fysiosportief in Groningen! Je kan hem persoonlijk mailen op klaas@fysiosportiefgroningen.nl 

Hoe werkt het?

We hebben zowel abonnementen als strippenkaarten. Bij het afnemen van een abonnement krijg je op zondag het aantal credits van je abonnement op je account waarmee jij je via de app kan inschrijven voor de bootcamps. Credits die je niet inzet blijven een maand geldig. Je abonnement kan je maandelijks aanpassen of opzeggen. Je betaalt geen inschrijfkosten.

APP

Via App store of Play store download je gemakkelijk onze app en plan je jouw lessen in en uit via je telefoon. Daarbij gebruik je de app ook voor andere zaken zoals een ticket aanschaffen als we weer eens een tof uitje organiseren.

TRAINERS

Nadine - trainster

Celine - Trainster

Silke - Trainster

Simon - Trainer, eigenaar

Klaas - Trainer, eigenaar